За продажба Хотел, Siem Reap, Phnom Penh, Камбоджа, Siem Reap

За продажба - Cod. 31006

  • Типология: Хотел
  • Област: 700 m²
  • Номер на стая: 19
  • Етаж: 4

19 Стая Boutique Hotel за Продажба в Сием Реап, Камбоджа. Печеливши и голям инвестиционен имот. Има съществуваща наемател с 2 години, оставащи на техните лизинг. Наемът е $ 3500 месечно. Това е само на 2 минути пеша до Market / пъб улица на Стария и новия Hard Rock Cafe е в близост, както добре. Хотелът е заобиколен от много ресторанти, сергии за храна, както и заведения за хранене. Стаите са оборудвани с висококачествени удобства като кът за сядане, безжичен интернет достъп, мини бар, баня и кабелна телевизия.

В допълнение, стаи са с изглед към града и разполагат с балкон, където може да се оттегли и да се насладите на чистия въздух и спокойствието на Сием Реап. развлекателни съоръжения на хотела включват градина на покрива с изглед към града и в къщата масажни услуги. Хотелът разполага с ресторант, покрива Sky Cafe, портиер и бизнес център.

собственик на друго място, живеещи в Австралия. Продажната цена е $ 800, 000. Отворено за всички оферти. Предварителни за изразяване на интерес по електронна поща, директно от разпознаваеми и Финансово Квалифицирани директори или техните Лицензиран R.E.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB