Realigro.bg е първата световна търсачка за недвижими имоти, с която можете да преглеждате обявите за продажба на жилища в Камбоджа

Имоти за продажба в Камбоджа

Камбоджа е страна в Югоизточна Азия, чийто пейзаж включва ниски равнини, делтата на Меконг, планини и крайбрежието на Сиамския залив. В столицата Пном Пен има централен пазар в стил Арт Деко, искрящият кралски дворец и Националният музей.

Граничи с Тайланд на северозапад, Виетнам на изток и Тайландския залив на югозапад.

Притежаването на вила, апартамент или така или иначе имот като цяло е изискване, характеризиращо не само онези, които възнамеряват да се преместят в тази страна, които изпитват постоянно развитие, но и тези, които търсят възможности за инвестиции в недвижими имоти и имоти за продажба в Камбоджа; този втори вариант е несъмнено реалистичен, тъй като камбоджанският пазар на недвижими имоти все още е в етап на развитие.

За щастие, новият закон за недвижимите имоти, достъпен за чужденците, несъмнено е помогнал за развитието на този важен икономически сектор и ръстът на сделките с имоти със сигурност е повлиян.

Важно е, преди да инвестирате и закупите имот за продажба в Камбоджа, да знаете възможностите за инвестиции в недвижими имоти, техните данъчни последици, правните разлики, които характеризират пазара на апартаменти и вили в Камбоджа, както и възможните решения.

Камбоджа бързо се превръща в държава със стабилна икономика и перспективата е от изключителен интерес, ако вземем предвид, че растежът удвоява темпа на инфлация.

Изправена пред непрекъснато и неудържимо разрастване на туристическия сектор, с пряк ефект върху пазара на недвижими имоти в Камбоджа и в допълнение към последните открития на нефт, газ и полезни изкопаеми, икономическото бъдеще на страната изглежда повече от блестящо.

Разбира се, инфраструктурната система като цяло все още остава слаба и много сектори на икономиката тепърва ще се развиват, преди да могат да се считат за надеждни, но именно в светлината на тези на пръв поглед отрицателни елементи пазарът на недвижими имоти предлага огромни възможности за наличните инвеститори , за да се възползваме от често често съдържащия се капитал, за да се възползваме от възможността.

Инвестирането и закупуването на имот за продажба в Камбоджа може да бъде изключително интересно и изгодно; големи икономически доходи са в обсега на инвеститори, способни да разберат как очевидните и обективни слабости на системата на Камбоджа представляват в същото време най-добрите гаранции за растеж на стойността на техните имоти.

Притежаването на имот в Камбоджа е повече от всякога и то много; по-специално вилите, налични в Камбоджа, обикновено в курорти на ниво, представляват източник на добра рентабилност, както и силна преоценка на капитала, инвестиран в покупката.

Карта, движение на цените и статистики

Свързани Недвижими имоти

Cod. 35519

За продажба Хотел, Камбоджа, Phnom Penh, Siem Reap, soksan road, siem reap

82,802.71BGN
За продажба
Хотел

4000 m²
9 стаи бутиков хотел в Siem Reap! просторна стая с балкон и каменна вана добро разположение на Soksan път в Сием жок басейн тераса на покрива нап...
Cod. 31006

За продажба Хотел, Камбоджа, Phnom Penh, Siem Reap, Siem Reap

1,324,843.35BGN
За продажба
Хотел

700 m²
19 Стая Boutique Hotel за Продажба в Сием Реап, Камбоджа. Печеливши и голям инвестиционен имот. Има съществуваща наемател с 2 години, оставащи на техн...
Мостът @ Пном Пен, Камбоджа **************************************** Детайли за развитие: ~ Freehold инвестиционна най-председателя Местоположени...
Cod. 27853

За продажба Ферма, Камбоджа, Phnom Penh, Phnom Penh, Phnom Penh

Reserved negotiation
За продажба
Ферма

98541 m²
селскостопански Бизнес за продажба
Карта, движение на цените и статистики
2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB